Over mij & contact

Mobirise

Welkom in mijn wereld !

Hallo! Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Lisette van de Pavoordt (1981), fotograaf, pianist en dromer en mijn grote liefde voor muziek, beeld & natuur, wil ik graag met je delen.

Sinds mijn afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht in 2004 waar ik als fotograaf ben opgeleid, ben ik werkzaam als zelfstandig landschaps- en architectuurfotograaf (www.lisette-fotografie.nl) Pianospelen is altijd mijn droom geweest en in 2021 ben ik begonnen met het maken van mijn eigen intuïtieve pianomuziek en heb een pianocoachingstraject gevolgd bij Folkert Hofstra om me nog verder te verdiepen in het intuïtief pianospelen. Daarnaast ben ik graag bezig met fotografie, video, schilderen en wol.

Met plezier werk ik in opdracht en ben onder andere ook beschikbaar voor het maken van muziek, fotografie en video's in opdracht, ik maak graag pianomuziek op maat, voor film, podcast, luisterboek of op persoonlijk verzoek!

Mijn pianomuziek breng ik graag live op locaties, evenementen, ceremonies, retraites, lezingen etc. Daarvoor neem ik mijn eigen piano mee, of speel op de piano ter plaatse.
Samen met Sophie de Vries organiseer ik intuïtieve zangcirkels (www.songsisters.nl) en ik treed op met Heart Songs met Lieke Montagne (www.liekemontagne). Met Manon van Asten organiseer ik pianoconcerten met gedichten.

Wil je me horen? Luister dan eens op Spotify!

Heb je een vraagje, wil je iets bestellen uit de shop, muziek op maat laten maken, samenwerken of me boeken?
Stuur me een berichtje of mailtje... ik kijk ernaar uit!


Lisette van de Pavoordt Fotografie & Pianomuziek
Bloemkeshof 48
5301 WL Zaltbommel
06-24799720
post@lisettevandepavoordt.nl

of stuur me een berichtje via dit formulier, dan antwoord ik zo snel mogelijk

Blijf je graag op de hoogte? Abonneer je op mijn nieuwsbrief

HTML Website Builder