Live pianomuziek & agenda 

"Bedankt voor een heerlijke avond! Ik ben echt in een soort van trance gegaan na het eerste lied en de zee die steeds voorbij kwam."

Mobirise

Piano(lig)concerten

Live pianomuziek kan jou evenement extra sfeer en verdieping geven. Ik breng mijn muziek graag op evenementen, ceremonies, retraites, sessies, lezingen etc. Bijvoorbeeld pianomuziek bij binnenkomst, tijdens een pauze, ter ondersteuning van gesproken tekst of in de vorm van een (intuïtief) piano(lig)concert. Ik kom graag pianospelen op jouw evenement ! dat kan op mijn meegebrachte piano en piano ter plaatse. 

Ook organiseer ik af en toe eigen events en geef ik graag huiskamerconcerten en droom(lig)concerten op locatie eventueel in samenwerking met Manon van Asten (gedichten en theeceremonie) of zangeres Lieke Montagne.Liefs Lisette

Mobirise

Lieke & Lisette


Met Zangeres Lieke Montagne vorm ik ook een duo: we hebben elkaar gevonden in de wereld van heartsongs, improvisatie, musiceren met veel gevoel en speelse lichtheid.
Onze muziek – eigen en bestaande heartsongs, die we op vrije manier invullen – is uitermate geschikt voor een heerlijke ceremonie, (zang)cirkel, een after glow na een Ecstatic Dance en als onderdeel van een retreat en evenement.
Mensen kunnen heerlijk luisteren en/of meezingen. Neem een kijkje in ons repertoire (opgenomen tijdens repetities). Interesse? Neem contact met ons op!

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe muziek en events? Abonneer je vrijblijvend op mijn nieuwsbrief...


Agenda...


25-05-2024: intuitief pianospel, Transformatietheater met Camie Bonger, Haarlem, 20.00 uur
Tickets >>

26 -05 -2024,  Piano & Poetry Huiskamer pianoconcert Sea Inside met gedichten Manon van Asten, landgoed de Dennenboom, Sint-michielsgestel, zondagmiddag 26 mei, 15.00 uur
Tickets >>

Mobirise


6- 7 juli 2024: Lieke & Lisette, Lorelei Festival

17-18 augustus 2024: Lieke & Lisette, Festival Happy Spirit days, Op Hodenpijl, SchipluidenAgenda voorbij


14-04-2024: Intuïtief piano 'Ontvangen is niet voor de bangen', een workshop in levenskunst, met Camie Bonger en Esther Landa, Landgoed de Dennenboom, Sint Michielsgestel.

Mobirise


27 maart 2024: Pianoday Ligconcert Sea Inside met gedichten Manon van Asten, Mariakapel Coudewater, Rosmalen

Van harte welkom uit om pianoday te komen vieren en je mee te laten voeren tijdens een ligconcert met gedichten en thee- en geurceremonie in Mariakapel Coudewater. Tijdens deze avond zal ik nummers van mijn 3e aankomende pianoalbum ‘Sea Inside’ spelen, wat in de loop van dit jaar zal verschijnen bij Piano and Nature en waarvan 1 maart de eerste single is verschenen. Manon van Asten zal tijdens de avond prachtige gedichten voordragen over haar eigen reis. Ze publiceerde vorig jaar haar boek ‘Als je ziel thuis wil komen’. Tijdens deze avond zal ze ook zorgen voor een thee- en geurceremonie, met speciaal voor deze gelegenheid samengestelde heerlijke thee. Laat je meedrijven op de pianoklanken en geuren en droom even weg in jezelf in deze ontspannen setting in de prachtige Mariakapel. Er zijn ligstoelen, matrassen, kussens en dekentjes aanwezig, maar je mag natuurlijk ook zitten of dansen.

‘With pianomusic we can drift away and see the world without traveling’

Woensdag 27 maart 2024 van 19:45 tot 22:00

https://www.pianoday.org/

03-02-2024: intuitief pianoconcert 'Love in Motion Inspire - oorspronkelijk potentieel' Mariakapel Coudewater, Rosmalen (geannuleerd)

10-11-2023: intuitief pianoconcert 'Love in Motion - Dance of the archetypes'  Mariakapel Coudewater, Rosmalen

21-10-2023: pianospel bij binnenkomst concert Carrie Tree en Caroline 's Jeegers-' Mariakapel Coudewater, Rosmalen

16-09-2023: intuitief pianoconcert 'Love in Motion Inspire - Het prille begin, met Anna Verwaal' Mariakapel Coudewater, Rosmalen

25-08-2023: Boekceremonie 'Als je ziel thuis wil komen' - Manon van Asten - Landgoed Bleijendijk, Vught

Mobirise

Website Software